Üdvözlet!

Néhány szó erről a szolgáltatásról.

A Writefreely egy közösségi blogmotor – „bárki” készíthet blogbejegyzéseket, vagy naplót, vagy rövid és szimpla weblapokat – nevezzük akárhogyan. Ezek a lapok megjelennek a #Fediverse servereken: a #Mastodon, #Friendica, #Peertube és hasonló, #ActivityPub alapú hálózatokon. De természetesen magukban is szemlélhetőek.

A spammerek miatt sajnos a teljesen nyílt regisztrációt ki kellett kapcsolni, de minden tag tud új tagokat meghívni. Aki pedig nem ismer senkit az grin-től kérhet meghívót, például a matrix hálózaton, a Társalgóban (automatikusan itt landolsz, ha a matrix.grin.hu servert használod) vagy privátban.

Ezen túl majdnem bármit lehet írni ami nem jogsértő, lopott, vagy esik bele az üzleti reklám/spam/általános nem kívánatos tartalom témakörébe. Ha bizonytalan vagy benne, érdemes előbb kérdezni, utána postolni, mert probléma esetén az első lépés a törlés, és csak utána jön a magyarázkodás.

A szöveg formázásáról itt olvashatsz kicsit bővebben, de alapvetően írhatsz sima szöveget.

BelépésOlvasgatóNévjegyElérhetőség

Jó írogatást!


A tiny summary in English: this is a community blog engine (based on Writefreely), which can be federated through ActivityPub (aka. “mastodon”).

Due to high amount of spam unbounded registrations are disabled but invites are handed out freely if someone asks grin on AP (@grin:mastodon.grin.hu), matrix (@grin:grin.hu) or elsewhere.

Topics are limited to legal, original and non-commercial categories, and generally “unwanted” stuff is also unwanted here (including conspiracy theories, politics, personal attacks and you know those).

A short menu: LoginReaderAboutContactLegal